جز ایران در کشورهای دیگر آسیایی نیز کنجد کاشت می شود و از آن ارده و فرآورده های کنجدی حاصل می شود. از جمله بهترین کنجدها، کنجد پاکستانی است که رنگ دانه هایش بعد از پوست گیری به رنگ طلایی است و بهترین کیفیت را داراست که می توان ارده درجه یک تولید کرد. ارده پاکستانی به صورت وارداتی به ایران آورده می شود، و بعد از پوست گیری و شست و شو مقداری تفت داده شده و کوبیده می شود تا به یک ارده خالص و خوشمزه تبدیل گردد. قیمت فروش ارده پاکستانی نسبت به ارده های دیگر کشورها بالاتر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.