صادرات بهترین ارده پاکستانی اصل

در دنیا چند کشور هستند که دارای کنجد مرغوب بوده و از این رو بهترین و برترین ارده و فرآورده های ارده ای را به تمام کشور های دنیا از طریق صادرات به فروش می رسانند. صادرات ارده در ایران و پاکستان منبع در آمد خوبی برای کشورشان به حساب می آید. لازم به ذکر است که علاوه بر مرغوبیت و اصل بودن کنجد، نحوه تفت دادن و پوست گیری آن نیز در تبدیل به ارده تآثیر بسزایی دارد.

مرغوبیت ارده پاکستانی بعد از ارده ایرانی در درجه دوم قرار می گیرد، کنجد پاکستانی  به ایران فروخته می شود. ولی بقیه عملیات شست و شو، پوست گیری و بو دادن و آسیاب کردن در ایران انجام می گیرد. کنجد پاکستانی اصل به رنگ طلایی بوده و طعم شیرین تری نسبت به ارده ایرانی دارد. ارده قرمز بهترین خوراکی برای کسانی است که مزاج سرد دارند، چرا که این خوراکی گرمی است، و برای سد مزاجان در روزهای سرد زمستان توصیه می شود. برای خرید ارده ایرانی و پاکستانی اصل و درجه یک کافیست فقط با مشاوران سایت تخصصی ایران ارده در تماس باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.