در دنیا چند کشور هستند که دارای کنجد مرغوب بوده و از این رو بهترین و برترین ارده و فرآورده های ارده ای را به تمام کشور های دنیا از طریق صادرات به فروش می رسانند. صادرات ارده در ایران و پاکستان منبع در آمد خوبی برای کشورشان به حساب می آید. لازم به ذکر است که علاوه بر مرغوبیت و اصل بودن کنجد، نحوه تفت دادن و پوست گیری آن نیز در تبدیل به ارده تآثیر بسزایی دارد.
- بیشتر بخوانید: ارده دو آتیشه
مرغوبیت ارده پاکستانی بعد از ارده ایرانی در درجه دوم قرار می گیرد، کنجد پاکستانی به ایران فروخته می شود. ولی بقیه عملیات شست و شو، پوست گیری و بو دادن و آسیاب کردن در ایران انجام می گیرد. کنجد پاکستانی اصل به رنگ طلایی بوده و طعم شیرین تری نسبت به ارده ایرانی دارد. ارده قرمز بهترین خوراکی برای کسانی است که مزاج سرد دارند، چرا که این خوراکی گرمی است، و برای سد مزاجان در روزهای سرد زمستان توصیه می شود. برای خرید ارده ایرانی و پاکستانی اصل و درجه یک کافیست فقط با مشاوران سایت تخصصی ایران ارده در تماس باشید.
- بیشتر بخوانید: ارده کنجد
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.