خیارشور در بازار باعث گرانی نان شد

شور یا خیارشور در بازار عبارت است از قرار دادن سبزی ها در ظرف شیشه ای بدون هوا، غوطه ور شدن در آب و نمک، بستن آن ها به خوبی و سپس رها کردن آن ها برای مدتی تا باکتری های خوب روی آن ها رشد کنند.

شور عبارت است از قرار دادن سبزی ها در ظرف شیشه ای بدون هوا، غوطه ور شدن در آب و نمک، بستن آن ها به خوبی و سپس رها

 کردن آن ها برای مدتی تا باکتری های خوب روی آن ها رشد کنند.

رشی انواع مختلفی از سبزیجات وجود دارد که در تهیه شور از آنها استفاده می شود، مانند خیار، زیتون 

شور را می توان از خیار فافل تند، کرفس، گل کلم، هویج، کلم، لوبیا سبز، فلفل سبز، زیتون سیاه و سبز درست کرد .

شور سبزیجات و میوه ها را با افزودن گیاهان معطر و در مجاورت محلول آب نمک و نمک تهیه می کنند.

خیار شور

در ایران سرکه زیادی به آن اضافه می کنند اما درترکیه نمک زیادی برای از بین بردن میکروب ها اضافه می کنند.

شور روشی برای نگهداری سبزیجات و میوه جات است که در آن  سبزیجات را در نمک نگهداری می کنند.

این روش از قدیم الایام مورد استفاده قرار می گرفته است، به طوری که مردم حتی در فصل زمستان نیز می توانند از میوه ها و سبزیجات استفاده کنند و ترشی در بسیاری از کشورها شناخته شده است.

خیار را می شوییم، سپس با چاقو چند شکاف کوچک روی آن ایجاد می کنیم، سپس نصف آن را در یک شیشه متوسط. آب، نمک و سرکه را در ظرفی بریزید، سپس آنها را خوب هم بزنید.

مخلوط آب را مستقیماً روی خیار بریزید، سپس در شیشه را خوب ببندید، با امکان قرار دادن برچسب دور درب آن برای جلوگیری از ورود هوا به داخل شیشه استفاده می کنند.

در ظرف را حداقل یک هفته در بسته بگذارید.

شیشه آماده شده را برای ذخیره خیارشور آماده می کنیم سپس چند تکه لیمو و فلفل سبز ته آن می گذاریم.

سپس زیتون ها را می ریزیم و سپس تکه های لیمو و فلفل سبز را هم می گذاریم سپس زیتون ها را می گذاریم تا شیشه پر شود و ترجیحاً لایه آخر شیشه لیمو و فلفل سبز باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.